facebook pixel 1

STRESSZTŰRŐ KUKORICÁKÉ A JÖVŐ

2023. február 24.

STRESSZTŰRŐ KUKORICÁKÉ A JÖVŐ

A sikeres kukoricatermesztés egyik alapvető feltétele a fajtaválasztás, ami egy stratégiai döntés. Minden esetben az adott területre jellemző környezeti és területi adottságok, a termelő rendelkezésére álló technikai feltételek és piaci igények mérlegelésével kell kiválasztani azokat a fajtákat, amelyek vetésével tudjuk maximalizálni a jövedelmünket. Az elmúlt időszakok szélsőséges időjárása bebizonyította, hogy nem elég, ha egy kukorica TERMŐKÉPESSÉGe magas, hanem ugyan olyan, ha nem fontosabb értékmérő tulajdonság a STRESSZTŰRŐ KÉPESSÉG képesség is.

A Lidea a Világ egyik legnagyobb vetőmag előállító vállalata. Az EURALIS Semences és a CAUSSADE Semences Group egyesülésével egy olyan erős nemesítői, fejlesztési háttér és széles portfolió jött létre, amely kiemelkedő mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon.

Kínálatunk meghatározó része a kukorica. Az elmúlt időszakban értékesített, több mint 3.000.000 zsák kukoricával a Lidea a 6. LEGNAGYOBB kukorica vetőmagot előállító cég Európában. 

Sikerünk titka nem csak a kiváló genetikának köszönhető, hanem annak is, hogy minden ország esetében csak azokat a hibrideket hozzuk forgalomba előzetes tesztelés után, amely bebizonyították, hogy az adott ország termesztési viszonyai között stabilan és jövedelmezően termeszthetők. Emiatt évről évre nő a Lidea kukoricával bevetett területek nagysága.

A nemesítési munkánkhoz kapcsolódóan olyan MEGOLDÁSokat kínálunk partnereink részére, amelyek FENNTARTHATÓ és KÖRNYEZETKÍMÉLŐ módon hozzájárulnak a termelés sikeréhez.

Innovatív fejlesztéseink:

Tropical Dent - Teljesítmény és stabilitás eltérő termesztési körülmények között - exkluzív genetika csak a Lidea-tól!

BOOST&GO - Megoldások a kukoricában lévő genetikai potenciál megőrzéséért.

HICORN - Hosszabb beporzási idővel növelje a biztonságot!

DUO/SILO - Mert a szarvasmarha is megérdemli, hogy a legjobbat kapja!

Ismerje meg kínálatunkat, amelyből kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő hibridet, vagy keresse területi képviselőinket, örömmel állnak rendelkezésére!