facebook pixel 1

Kukorica

A Lidea által kínált, nagy terméshozamú kukoricák széles választéka tökéletes megoldást jelent a termelők és az állattenyésztők szakmai és gazdasági kihívásaira. Több mint 200 kukoricafajtát értékesítünk világszerte. A szemes, siló és a biogáz céljára hasznosított kukoricákból a Lidea kínálja az egyik legszélesebb választékot a piacon. 3 millió zsák kukorica értékesítésével, a Lidea az 5. legnagyobb kukorica forgalmazó vállalat a világon.

kukorica

Egy új kukorica-vonal felfedezésével és több mint 10 éves kutatómunkát követően, 2012-ben, az Euralis egy új, csak nála elérhető genetikai állományú kukorica családdal jelentkezett a piacon, amit Tropical dent® -nek nevezett el.
Ez az új vonal tökéletesen keresztezhető erős heterózishatást mutatva a nemesítők által már ismert és használt vonalakkal és biztosítja az alapját a folyamatosan bővülő hibridválasztékunknak. Az ebbe a családba tartozó kukoricák 3 fő jellemzője: a magas terméshozam, a termésbiztonság és a gyors vízleadás. 

A helyzetnek MEGFELELŐ megoldás

A BOOST & GO SEGÍT MEGŐRIZNI A GENETIKAI POTENCIÁLT A KORAI FÁZISBAN
A BOOST & GO négy, olyan egymásra épülő eljárásmód társítása, mely különböző időpontban fejti ki a hatását, a fejlődés korai szakaszában, a genetikai potenciál megőrzése érdekében. További információkért kattintson IDE.

A HI CORN SEGÍTSÉGÉVEL TERMÉSHOZAM NÖVEKEDÉST ÉR EL
Az elmúlt ötven évben a hőhullámok és szárazság okozta termésveszteség megháromszorozódott Európában. A globális felmelegedés okozta aszály kivédésére a Hi Corn hibrideket ajánlja a Lidea.
Ez a két egymást kiegészítő hibridet ötvöző innovatív vetésmód a kukoricát a fejlődésének kritikus szakaszában támogatja és segíti a biztos virágzást, termékenyülést. További információkért kattintson IDE.

A DUO SILO A TEJELŐ TEHENÉSZETEK SZÁMÁRA KIDOLGOZOTT MEGOLDÁS, NAGY TÖMEGŰ, KIVÁLÓ BELTARTALMÚ ÉS EMÉSZTHETŐSÉGŰ SZILÁZST GARANTÁL
A Duo Silo két agronómiailag egymással kompatibilis és egymás tápértékét kiegészítő siló kukorica együttese. További információkért kattintson IDE.

CACTUS
A szárazság kukoricatermesztésre gyakorolt kedvezőtlen hatásának kezelésére szolgál a LIDEA új címkével jelzett innovációja. A „CACTUS” felirattal ellátott kukoricahibridekre jellemző az átlagnál hatékonyabb vízfelhasználási hatékonyság. Ez a gazdáknak segít a megfelelő döntéshozatalban!

SILOBREED

Lidea kukorica