facebook pixel 1

A mi történelmünk

2021. szeptember 1-jén az Euralis Semences és a Caussade Semences összeolvadásával létrehoztuk a Lidea nemzetközi vetőmagcéget A Lidea több mint 80 évnyi szakértői tapasztalatot örökölt, így adott, hogy minden növénykultúrában a legjobb vetőmag partnerévé váljon azoknak a gazdálkodóknak, akik javítani kívánnak eredményességükön

A Lidea gyökerei 1936-tól kezdődően Délnyugat Franciaországból erednek és az Atlanti-óceántól az Urálig húzódóan a 16 leányvállalatból álló erős európai hálózatára épül. Az európai kontinensen valamennyi értékesítési csapatunk a közvetlen kapcsolat és a bizalom biztosítása érdekében a lehető legközelebb áll az ügyfeleinkhez és piacainkhoz. Az európai kontinensen túli partnerkapcsolatok kialakítását egy nemzetközi fejlesztőcsoport építi ki. Ma a Lidea vetőmagok mind az 5 kontinensen megtalálhatóak, és 48 országban értékesítjük őket.
A Lidea örököse az Európa-szerte felépített erős kutatási és fejlesztési hálózat agronómiai és ipari szaktudásának. Ez az innovációs háttere a minden termesztési körülményre pontosan és megfelelően reagálni képes, jó minőségű vetőmagok előállításának.