facebook pixel 1

Repce

A Lidea repce új generációja megérkezett! Cégünk több, mint 30 éve kezdte el a repce nemesítési programját, aminek középpontjában a TERMŐKÉPESSÉG és a TERMÉSBIZTONSÁG áll. Nemesítési munkánk sikerét jól mutatja, hogy a hazai körülmények között a 2022-es évben a NÉBIH regisztrációs kísérleteiben első éves jelöltjeink az erős versenyben a korai éréscsoportban az első 4 helyet szerezték meg. A 2023-as évben 2. éves jelöltjeink ismét sikeresen szerepeltek, hiszen a korai éréscsoportban újból a Lidea jelöltje (LID MAESTRO) lett lett az első és a többi jelölt teljesítménye is lényegesen meghaladta a standardok átlagát. Ennek eredményeképpen 2024-ben a 2 éves kiemelkedő teljesítményük alapján 4 hibridünk került hazai regisztrációra.

Lidea repce

Kínálatunkban megtalálja a már bevált és ismert, magas termés elérésére képes hibrid mellett újdonságainkat is. Az új generációs, kiemelkedő termőképességű, TuYV rezisztens hibridek mellett elérhető a Lidea innovatív fejlesztése is a hazai piacon egyedülálló PACK PROTECT fejlesztés.

Ismerje meg a Lidea repce portfóliónkat, amelyből megtalálhatja a a technológia adottságainak, termesztési környezetének leginkább megfelelő hibridet és megoldást!

A Lidea több, mint 30 éve kezdte el a repce nemesítési programját, aminek középpontjában a TERMŐKÉPESSÉG és a TERMÉSBIZTONSÁG áll.