facebook pixel 1

Napraforgó BIO

Az összes technológiai szegmenst lefedő, nagy terméshozamú genetika: A Világ egyik legnagyobb napraforgó kutatási programjának köszönhetően a Lidea folyamatos innovációra képes és ennek eredményeképpen, több mint 15%-os a világpiaci részesedése. Minden évben, több mint 8.000 hibridet állítanak elő és tesztelnek. Ezzel a vállalatnak a legátfogóbb fajtaválasztéka van a piac minden szegmensében.

Lidea napraforgó

A szelekció során a fő szempontok: a terméshozam, a betegségekkel és a klíma okozta stresszel szembeni ellenállóság, az olaj- és olajsavtartalom.
A Lidea széles fajtaválasztéka és a cég által kínált sokféle megoldás a társadalmi elvárásokat tükröző ipar igényeit szolgálja ki és ezzel a gazdák számára garantálja a maximális nyereséget.
A cél az, hogy minél jobban reagáljunk a piaci igényekre és így, fenntartható módon termesztve a napraforgót az stabil része legyen a vetésforgónak hosszabb távon is.

AZ ÁLTALUNK KÍNÁLT MEGOLDÁS

A cég vezető szerepet tölt be a szádor-rezisztens hibridek piacán az OR Master® márkanévvel ellátott és a peronoszpóra-rezisztens napraforgóival.

Tekintse át napraforgó-fajtaválasztékunkat!

napraforgó vetőmag