NÁLUNK 4 AZ ÚJ 3

2022. június 30.

NÁLUNK 4 AZ ÚJ 3

Lidea repce nemesítési programja több mint 40 éve indult el. Európai kísérleti hálózatunkban eltérő termesztési és technológiai körülmények között vizsgáljuk a hibridek teljesítményét, és csak azok kerülnek bevezetésre, amelyek teljesítménye és termésbiztonsága átlagon felüli.

Kínálatunkban megtalálhatók az intenzív körülmények között kiemelkedő termésre képes hibridek mellett az átlagos, vagy gyengébb adottságú területeken, átlagos technológia mellett jövedelmezően termeszthető repcék is.

A már ismert, bizonyított és keresett hibridek (ES Capello, ES Vito, ES Palermo, ES Amadeo, Memori CS) mellett ebben a szezonban két újdonságot is kínálunk partnereink részére: az ES Desirio és az ES Juvento hibrideket.

A Lidea a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett híve és folyamatosan keresi azokat a megoldásokat, amelyekkel a természet fokozott védelme mellett növelheti a gazdálkodók jövedelmét. A hazai piacon egyedülálló innovatív fejlesztésünk, az ES Capello Protect, ami egy vetésre kész, háromkomponensű vetőmag keverék.  

Az idei szezonban partnereink részére vásárlási akciót és egyedi kelési-aszálybiztosítékot kínálunk, amelyek hozzájárulnak a sikeres gazdálkodáshoz.

Részletek ügyében területi képviselőink adnak további tájékoztatást. Elérhetőségeink: https://lidea-seeds.hu/csapatunk