Jogi nyilatkozat

AZ OLDAL HASZNÁLATÁNAK ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI WWW.LIDEA-SEEDS.HU

demo-img

Szerkesztő és kiadványigazgató

A www.lidea-seeds.hu weboldalt az EURALIS SEMENCES, 46 536 150 euró tőkével rendelkező egyszerűsített részvénytársaság szerkeszti, amelynek székhelye: Avenue Gaston Phoebus - 64230 Lescar – Franciaország, a paui cégjegyzékbe 423 296 250 szám alatt bejegyezve.

Olivier Paul a kiadvány igazgatója.

Üzemeltetés

Az oldal üzemeltetője az IKOMOBI, 178 850 euró tőkével rendelkező egyszerűsített részvénytársaság, a LILLE-i cégjegyzékbe 514 418 748 szám alatt bejegyezve, székhely: 340 Avenue de la Marne, Immeuble Europe Tertiaire, 59700 MARCQ-EN-BAROEUL.

Cél

Ennek az oldalnak az a célja, hogy bemutassa a LIDEA-t, amely az EURALIS SEMENCES és az ECS (korábban CAUSSADE SEMENCES GROUP) társaságok egyesülésével jött létre, és amely többfajta vetőmagra (kukorica, napraforgó, repce, cirok, szójabab, szálas gabona, takarmány- és szolgáltató üzemek) és a kapcsolódó szakmákra (kutatás, termelés, feldolgozás és forgalmazás) specializálódott.

Tartalom

A közzétett cikkeket illusztráló szövegeket és médiumokat őszintén ellenőrzik és szerkesztik. Megjelenésük előtt ügyfél-tanúvallomásokat és közzétett esettanulmányokat nyújtottak be az érintett ügyfélcégeknek és természetes személyeknek.

Az oldalon elérhető szövegeket a LIDEA FRANCE vállalathoz kapcsolódó alkalmazottak vagy vezetők írták. Ha azonban bármely információ pontatlannak tűnik, vagy elírást tartalmaz, jelentse azt az oldal adminisztrátorának.

Az EURALIS SEMENCES nem tehető felelőssé a webhely tartalmával kapcsolatos pontatlan információkért vagy bármilyen tipográfiai hibáért. Hasonlóképpen, ha a webhely bizonyos részei vagy funkciói műszaki problémák vagy bármilyen más külső ok miatt elromlottak vagy elérhetetlenek voltak, az EURALIS SEMENCES nem vonható felelősségre.

Az oldalon elérhető képek, videók és ikonográfia fényképeket, képernyőképeket és illusztrációkat tartalmaz. Harmadik felek szellemi tulajdonjogaitól függően a képek az EURALIS SEMENCES kizárólagos tulajdonát képezik.

Ezen tartalmak felhasználása az EURALIS SEMENCES előzetes beleegyezésétől függ, és a webhely adminisztrátorához kell fordulni: seed.marketing@lidea-seeds.com.

Szellemi tulajdonjogok

Ez az oldal az EURALIS SEMENCES tulajdonát képezi, amely a szerző a szellemi tulajdonról szóló törvénykönyv L. 111.1. és azt követő cikkei értelmében. A fényképek, szövegek, szlogenek, rajzok, képek, animált szekvenciák hanggal vagy anélkül, valamint a webhelybe integrált összes műalkotás az EURALIS SEMENCES vagy harmadik fél tulajdonát képezi, amely felhatalmazta a vállalatot ezek használatára.

A LIDEA webhely papíron vagy számítógépen történő sokszorosítása megengedett, feltéve, hogy azt szigorúan személyes használatra tartják fenn, kivéve a reklám és/vagy kereskedelmi és/vagy tájékoztatási célokra történő felhasználást, és ha az megfelel a szellemi tulajdonról szóló törvénykönyv L.122-5. cikk rendelkezéseinek értelmében.

A fenti rendelkezések kivételével a webhely egészének vagy egy részének, az azt alkotó tartalom egészének vagy egy részének bármilyen sokszorosítása, ábrázolása, felhasználása vagy módosítása bármilyen eszközzel és bármilyen eszközön az EURALIS SEMENCES előzetes engedélyezése nélkül szigorúan tilos, és hamisítási bűncselekménynek minősül.

Hiperlinkek

A www.lidea-seeds.hu webhelyre mutató hiperlink létrehozásához előzetes írásbeli engedély szükséges az EURALIS SEMENCES-től. Minden kérést a webhely adminisztrátorának kell címezni: seed.marketing@lidea-seeds.com.

Az EURALIS SEMENCES semmilyen módon nem tehető felelőssé olyan webhelyek biztosításáért, amelyekre a www.lidea-seeds.hu webhely hiperlinkjei mutatnak, és nem vállal felelősséget az ezeken a webhelyeken vagy ezekről a webhelyekről elérhető tartalomért, termékekért, szolgáltatásokért, stb.

Update: 1st September 2021.